Turbo Max Blue

Nu am mai scris de mult despre un produs naturist a carui principala promisiune este cresterea penisului, dar nu cred ca intre timp s-au schimbat prea multe in legatura cu acestea. Asadar, Turbo Max Blue este de aceasta data cel despre care vom discuta si sunt multe lucruri de spus despre acesta, din pacate pentru el nu foarte bune.

Citește părerile despre Turbo Max Blue

Dacă tot v-am recomandat sa citiți parerile, aș vrea sa fac o mica precizare aici sa nu uit. Parerile despre Turbo Max Blue de acolo sunt foarte bune. Toți lauda acești plasturi și susțin ca le-a crescut, ca ei fac și dreg. Mă bucur pentru ei însă problema este ca lipsesc comentariile negative și oamenii care nu au fost mulțumiți de Turbo Max Blue, deoarece vorba aia, e cam imposibil ca 100% din clienți să fie mulțumiți de vreun produs.

vezi dacă Turbo Max Blue provoacă impotență

De aceea, îți recomand sa citești și parerile despre Turbo Max Blue din comentarii. Atât de pe blogul acesta, cât și de pe alte bloguri unde s-a scris despre Turbo Max Blue. Pe bloguri aveți garantia (pe o parte din ele, ce-i drept) ca sunt publicate și comentariile negative.

Despre Turbo Max Blue

De aceasta data nu vorbim despre un gel (vezi Titan GEL), niste pastile sau un spray (da, am vazut si din acestea, Macho Man ii zice), ci despre niste plasturi. Oricare ar fi insa natura produsului, efectele sunt cam aceleasi, ba chiar si ingredientele sunt foarte asemanatoare.

Producatorii spun ca plasturii Turbo Max Blue aduc mai repede substantele active in organism, dar atat timp cat nu ii pui exact pe zona unde este nevoie de ei, nu vad cum ar fi posibil. Iar Turbo Max Blue nu se aplica pe penis, stati linistiti.

Dacă vreți părerea mea personala, este puțin cam trasa de par toată treaba. Chiar dacă ar funcționa Turbo Max Blue, îmi este extrem de greu sa cred ca ar putea funcționa într-un timp atât de scurt. Vorba aia, penisul este un muschi, iar un muschi sa crească atât de mult într-un timp atât de scurt este cam imposibil 🙂

Ingrediente. Haideți sa vedem ce conține Turbo Max Blue:

Lista este lunga, dar nu apare nimic iesit din comun. Practic, toate ingredientele se regasesc, in diverse combinatii si in alte produse pentru marirea penisului.

Asadar, plasturele Turbo Max Blue are in componenta sa o multime de plante: ginko Biloba, ginseng, muira puama, saw palmetto, guarana, ghimbir si altele. O parte ar avea rolul de a vasculariza zonele genitale (dar de unde stiu ele exact unde sa se duca, daca plasturii sunt plasati pe umar?), altele cresc productia de testosteron, o explicatie ceva mai buna pentru o potenta crescuta DAR nu și pentru marirea penisului.

Mod de utilizare

Plasturii se pun pe umar si se tin cate o zi. Asa, spun producatorii, vei fi mereu pregatit de sex. Sa fie oare asa?

Să fie utilizarea plasturilor Turbo Max Blue chiar atât de simpla? Mi-aș dori sa am ocazia vreodată sa văd prospectul Turbo Max Blue, dar prospectul ăla oficial, care teoretic trebuie sa îndeplinească niște standarde și sa conțină absolut toate informațiile despre Turbo Max Blue.

Turbo Max Blue

Efecte

Trebuie sa impartim efectele in doua categorii, cele care par realiste si cele inventate. In prima categorie vorbim despre cresterea virilitatii. Daca Viagra poate sa faca asta, atunci si Turbo Max Blue are o sansa. Partea cu plasturii pune niste semne de intrebare, dar orice este posibil, deci nu ar trebui sa le fac reclama negativa.

Nu se mai pune problema de asa ceva cand vine vine vorba despre marirea penisului. Din pacate, Turbo Max Blue nu este singurul produs care promite asa ceva, ba chiar sustine ca exista dovezi stiintifice si vine cu niste testimoniale de tot rasul. Dar totul este o inventie, pentru ca un penis mai mare se obtine doar prin operatie (o metoda costisitoare si extrem de dureroasa, pe care medicii refuza sa o faca de cele mai multe ori) si nici atunci cu peste 6 cm.

Asa ca trebuie sa fim realisti si sa vedem in spatele exagerarilor si a minciunilor, pentru ca sunt banii nostri in joc.

Turbo Max Blue

Pareri despre plasturii Turbo Max Blue:

Ar fi interesant sa aflam daca exista barbati care au incercat Turbo Max Blue si care ar fi efectele sale. Pana atunci insa, scepticism maxim in legatura cu plasturii. Daca vreti sa ii cumparati pentru o erectie mai buna, nu va opreste nimeni sa incercati, dar penisul nu va creste, de asta sa fiti siguri. Si peste toate, un barbat care stie ce sa faca in pat, dar si cum sa se poarte in afara lui, va fi mult mai apreciat decat unul doar cu un penis mare.

Încercați vă rog sa fiți cât mai sinceri și sa încercați sa nu exagerati. Scopul acestui articol despre Turbo Max Blue și motivul pentru care am lăsat deschise comentariile, este sa adunam niște informații utile, astfel încât alte persoane interesate de Turbo Max Blue sa poată găsi informații reale și utile înainte de a cumpăra produsul.

Add Comment