Vip Elimus in Farmacii. Unde se gaseste?

Vip Elimus se inscrie cu succes pe lista produselor naturiste pentru potenta, in sensul ca promite extrem de multe si ofera, cel mai probabil, mult mai putine. Totusi, are sanse sa aduca o schimbare, dar nu una care sa se ridice la nivelul promisiunilor realizate de catre producatorii in prezentarea sa.

Despre Vip Elimus

Vip Elimus Din cate se pare, Vip Elimus este praf (care, cel mai probabil, trebuie sa fie dizolvat in apa inainte de utilizare). Totusi, lucrurile nu sunt deloc clare si mi-a luat extrem de mult timp sa imi dau seama ce fel de produs este acesta. Pana la urma, am descoperit natura sa in niste testimoniale, dar si acestea sunt unele dintre cele mai proaste pe care le-am vazut.

Persoanele respective nu sunt in mod evident reale (nu atat timp cat numele lor te duce pe aceeasi pagina), traducerea este execrabila si sfaturile lor indeamna la adulter si infidelitate.

Ingrediente: ce contine Vip Elimus?

Dintr-un anumit punct de vedere, este normal ca un produs pentru potenta sa iti promita ca vei deveni un zeu al sexului (sau “un animal in pat”, cum spun producatorii). Dar nu este bine nici sa se exagereze. Si daca ne uitam la singurul ingredient prezentat, este clar ca multe dintre promisiuni sunt exagerate. L-arginina este un compus aproape nelipsit din pastilele pentru potenta si restul tratamentelor asemanatoare. Aceasta are rolul de a dilata vasele de sange si, astfel, cica ar creste si erectia (plus perioada ei).

Citeste si parerile despre Titan Cream sau despre Macho Man Spray daca tot esti in cautare de produse pentru potenta sau marirea penisului.

Mod de utilizare

Nu ni se spune nimic despre acest aspect. Dupa cum spuneam, este greu sa iti dai seama si despre ce fel de produs este vorba, dar cu adevarat imposibil sa vezi si cum se utilizeaza. Probabil ca trebuie folosit inainte de a face sex, dar, mai mult de atat nu as putea spune. In plus, exista produse care trebuie utilizate zilnic, dar nu stiu daca Vip Elimus este unul dintre ele.

Vip Elimus

Efecte. Creste durata actului sexual?

Vip Elimus Producatorii promit atat imbunatatirea rezultatelor sexuale (cu tot ce inseamna asta), dar si marirea penisului. Daca primul efect este unul cat se poate de posibil (cine nu stie de Viagra, pana la urma?; si daca astfel de pastile o pot face, poate si un supliment alimentar), cu marirea penisului este insa o alta discutie. Astfel de rezultate se obtin doar prin operatie, dar, in speranta ca vor mai obtine cativa cumparatori nemultumiti de dimensiunile lor, multi producatori mai inventeaza cateva efecte de la ei. Cei de la Vip Elimus au facut si ei asta, dar, cum nu este singura lor greseala, nu ar trebui sa ne mire pe nimeni.

Pareri si indicatii:

Daca nu era un produs cu o prezentare facuta in gluma, as fi zis ca Vip Elimus este pe aceeasi treapta cu multe alte produse pentru imbunatatirea performantelor sexuale. Asa, insa, este mai jos decat ele. Poate avea rezultate bune, dar nici nu te poti lasa convins de niste oameni care nu si-au dat deloc interesul sa iti prezinte un produs competent si, de aceea, as spune sa cumparati cu mare atentie, daca v-ati lasat cumva convinsi.

Add Comment