Eyes Cover – Prima impresie despre aceasta masca

Cand am auzit de Eyes Cover, stiam ca trebuie sa o incerc … nu doar pentru ambajalul sau dragut, ci si pentru ce se sustine ca poate face aceasta masca de ochi – scade umflaturile, netezeste ridurile si iti face pielea de sub ochi sa para “fina ca satinul”.

Dupa ce am folosit masca Eyes Cover de cateva ori, m-am gandit sa impartasesc primele mele impresii.

Masca Eyes Cover

In primul rand, vreau sa vorbesc despre problema din jurul ochilor mei. Pe vremuri, puteam sa folosesc orice tip de produse cosmetice din lume. Apoi, intr-o zi, in jurul varstei de 24 de ani, pielea s-a decis sa se intoarca impotriva mei si sa devina sensibila la orice. Am descoperit asta cand am cumparat cateva produse scumpe (pe care nu le voi numi), le-am testat si ochiul drept a inceput sa se umfle atat de mult, incat s-a inchis.

Masca Eyes CoverDupa ce umflatura a trecut, pielea de sub ochiul meu drept avea o textura diferita decat avea anterior, fiind parca de hartie (inca se mai simte asa). Puteti vedea in pozele de mai jos cum textura pielii de sub ochiul meu drept (stanga ta) e diferita fata de ochiul meu stang (dreapta ta). Un efecte similar l-ar avea crema Max Lift

Pentru a folosi masca Eyes Cover, trebuie sa torni putina crema si sa punctezi usor sub ochi, apoi, folosind capatul metalic racoros, o intinzi. Varful metalic confera o senzatie racoritoare, la fel ca produsul in sine. Gelul de ochi nu este unsuros si se usuca destul de rapid. Desi nu-mi poate netezi cu totul zona de sub ochi, masca Eyes Cover face o treaba mai buna decat orice crema de ochi pe care am folosit-o.

De asemenea, am observat ca fondul meu de ten pentru ascunderea petelor nu se crapa deloc de-a lungul zilei atunci cand folosesc acest gel de ochi. In plus, la utilizarea mastii Eyes Cover se simte o usoara mireasma, insa nu-mi irita pielea. Per total, sunt foarte multumita de rezultatele pe care le obtin cu masca Eyes Cover!

Singurul lucru pe care mi-l doresc este ca Eyes Cover sa poata elimina si cercurile intunecate, insa nu-l poate face, deci, daca aceasta este grija ta principala pentru zona de sub ochi, atunci iti recomnand sa incerci altceva.

Este masca Eyes Cover un produs pe care ai vrea sa-l folosesti? Zi-mi ceea ce crezi in sectiunea de comentarii.

Add Comment