Psoridex – tratament pentru psoriazis?!

Psoridex este un remediu natural sub formă de cremă sau loțiune menit să trateze afecțiunea psoriazis la persoanele care prezintă această boală.

Suplimentul alimentar Psoridex poate preveni apariția bolii și pe alte suprafețe ale pielii, tratează boala complet și în diferitele ei stadii, și se potrivește oricărui tip de piele, însă acestea sunt doar promisiunile oferite de producător.

Vezi aici cine produce tratamentul Psoridex

Așadar, haideți să analizăm în detaliu ce presupune produsul Psoridex și cum te poate el sprijini în lupta împotriva psoriazis-ului!

Pentru foarte multe persoane, psoriazis-ul este o afecțiune incurabilă, probabil datorită faptului că afecțiunea poate recidiva în orice moment și nu dispare niciodată complet din organism, însă doctorii caută în continuare soluții pentru ameliorarea simptomelor. În acest peisaj, își face apariția Psoridex, o cremă-minune care promite să rezolve eficient problema psoriazis-ului.

Info: citeste ce ingrediente contine Psoridex

Cine poate folosi Psoridex?

Psoridex CutieProducătorul ne asigură de faptul că Psoridex poate fi utilizat de oricine suferă de această afecțiune, indiferent de faptul că psoriazis-ul se află la început sau se găsește într-un stadiu mai avasant. Mai rămâne însă de aflat dacă produsul se potrivește tuturor tipurilor de piele, în sensul că există oricând posibilitatea apariției unor efecte adverse, lucru despre care producătorul nu ne spune mai nimic.

Recomandarea mea este să utilizați crema Psoridex în combinație cu tratamentul primit din partea dermatologului care v-a evaluat condiția, însă este de preferat ca medicul să știe despre acest tratament suplimentar.

Avantajele utilizării Psoridex:

Crema conține ingrediente naturale și alte substanțe active care, cel puțin în teorie, sprijină hidratarea în profunzime a pielii, regenerarea acesteia, îndepărtarea straturilor de piele exfoliată și prevenirea afectării de către psoriazis a altor suprafețe ale pielii.

Ce ingrediente conține Psoridex:

Principalele ingrediente din componența Psoridex sunt ingredientele antiseptice BHT, ascorbyl palmitate, isopropyl myristate, citronellol, eugenol, ulei de germeni de grâu, ulei de măceșe, ulei de migdale dulci, parafină lichidă și ulei de floarea soarelui.

Ce beneficii oferă Psoridex?
  • Crema Psoridex este eficientă în tratarea diferitelor tipuri de psoriazis, în ciuda stadiului avansat sau incipient al bolii
  • Crema Psoridex poate preveni creșterea celulelor care au fost deja afectate de această afecțiune
  • De asemenea, crema poate preveni reapariția acestei boli, lucru dorit de către toate persoanele afectate de psoriazis
  • În plus, crema Psoridex exercită un control asupra inflamației care însoțește această afecțiunePsoridex Flacon

Dezavantajele utilizării cremei Psoridex:

Eficiența și eficacitatea acestei creme nu este garantată de absolut nimic și nimeni, mai ales având în vedere că nici măcar medicii nu pot prescrie un tratament exact. Așadar, rezultatele sale sunt lăsate sub semnul îndoielii, din moment ce producătorul nu precizează dacă loțiunea a fost testată clinic și aprobată spre consumul larg.

De asemenea, lipsa informațiilor cu privire la contraindicații medicale și efecte adverse aruncă o altă umbră de îndoială asupra acestei creme. Faptul că este compusă din ingrediente naturale nu o absolvă de eventualitatea unor efecte secundare, mai ales având în vedere că afecțiunea psoriazis se poate răspândi cu mare ușurință pe orice parte a corpului.

În plus, nu este una dintre afecțiunile cu care să vrei să-ți asumi riscuri, prin urmare, este mai bine să consulți un medic dermatolog specialist înainte să începi un tratament cu crema Psoridex.

Unde gasesc Psoridex? Psoridex farmacii

Din nefericire Psoridex nu este disponibil in farmacii si se gaseste doar pe internet insa doar pe un singur site – magazinul oficial Psoridex.

Trebuie sa aveti grija de unde cumparati produsul pentru ca veti gasi si multe produse contrafacute, pe alte siteuri de aceea eu va recomand sa cumparati doar din magazinul oficial Psoridex pe care il gasiti aici.

Comanda se plaseaza foarte usor – intrati pe pagina (unde gasiti si foarte multe informatii) si completati formularul de comanda cu numele dvs si numarul de telefon. Un operator call center o sa va sune pentru confirmare, detalii legate de comanda, adresa si sa va raspunda la intrebarile pe care le aveti in legatura cu produsul.

Chiar va recomand sa intrebati orice nelamurire o aveti cu privire la acest produs pentru ca ei stiu mai multe detalii si este indicat sa cereti prospectul tratamentului (chiar daca are informatii si pe cutie).

Pareri Psoridex – este bun?

Am cautat pe internet foarte multe informatii despre acest produs insa in Romania nu am gasit foarte multe detalii. In schimb, pe siteurile din strainatate oamenii vorbesc despre acest produs.

Multi dintre ei chiar sunt multumiti de produs pentru ca hidrateaza pielea si o calmeaza si de asemenea, nu mai simt senzatia de mancarime ca inainte.

Rezultatele au inceput sa apara, pentru foarte multi dupa 3 – 4 saptamani de la prima utilizare. Au fost putini cei care s-au confruntat cu reaparitia psoriazisului dupa terminarea tratamentului.

Este indicat sa  va intrebati si medicul dermatolog daca aveti voie sau daca va recomanda sa folositi acest tratament pentru psoriazis desi producatorii nu au specificat detalii cu privire la efectele secundare.

Add Comment