Varicobooster Prospect: Ingrediente si Efecte Rapide

Varicobooster este un gel-cremă pentru tratamentul varicelor şi pentru a conferi frumuseţe şi sănătate picioarelor. Aplicată într-un strat subţire ajută picioarele obosite pentru întreaga zi. Conform producatorilor, este de ajuns să aplici câteva grame regulat şi simptomele bolii venoase se vor reduce simţitor.

Forum: dupa cât timp apar rezultatele cu Varicobooster?!

Nu vei mai simţi senzaţia de greutate în piciore, nu vei mai avea vene umflate şi nici stele roşii din capilare. Mai mult decât atât, aceasta hrăneşte şi hidrateată pielea picioarelor şi poate fi aplicată preventiv cu scopul de a stimula circulaţia sanguină, de a relaxa muşchii obosiţi şi de a elimina durerea.

Astăzi deşi există multe forme de tratament pentru varice, medicina tradiţională, ciorapi de compresie, chirurgia şi multe altele, acestea din păcate nu dau un rezultat de vindecare 100%.

Producatorii Varicobooster sunt destul de optimisti in ceea ce priveste produsul lor, cu toate ca parerile clientilor nu sunt 100% pozitive. De fapt, chiar foarte multi spun ca au folosit degeaba Varicobooster, neobservand cine stie ce rezultate 🙂

comanda-varicobooster-romania

De ce sa aleg Varicobooster

Deoarece este un gel-cremă ce are acelaşi efect atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi, mai ales după o zi de lucru sau după ce ai mers mult pe jos, când picioarele sunt obosite şi dor.

Vezi  cât costă Varicobooster?! E mai scump decat operația?

Crema varicoasă Varicobooster este foarte eficientă în tratarea acestor simptome, mai ales că pentru o cremă, deţine secretul celei mai noi tehnologii naturale.

Varicobooster flacon romaniaCompoziţia Varicobooster

Crema varicoasă Varicobooster are în compoziţia sa numai ingrediente naturale, pe bază de plante, eliminând eficient simptomele bolii, fără a avea un impact negativ asupra sănătăţii şi asupra sistemului imunitar.

Testele de laborator necesare, au demonstrat că nu conţine ingrediente modificate genetic, parabeni, parfumuri, coloranţi şi conservanţi. Legat de testele de laborator ale cremei Varicobooster, pe siteul produsului nu sunt detalii cu privire la acestea sau dovezi care sa ateste ca intrebarevar crema a avut parte de teste. Deocamdata avem doar vorbe si promisiuni 🙂

Aceste ingrediente sunt: cafeină, miere , Ginkgo Biloba, mentol, pelin, urzică, muşeţel, frunze de mesteacăn, castan, ulei esenţial de soia, ulei esenţial de nucă de cocos, ulei esenţial de lămâie, Troxerutin

Va recomand sa cititi si ingredientele din Vein Stopper. Observati vreo asemanarea? 🙂

Cum acţionează aceste ingrediente asupra varicelor?

Fiecare componentă are un anumit rezultat. Spre exemplu, uleiurile esenţiale hrănesc şi hidratează pielea uscată şi crăpată a picioarelor şi reduc transpiraţia acţionând ca un deodorant. Pelinul, urzica, muşeţelul şi mentolul acţionează ca un dezinfectant, accelerează vindecarea rănilor şi a fisurilor.

Mierea de albine, Gingko Biloba şi cafeina îmbunătăţesc circulaţia sanguină, acest lucru fiind foarte important pentru vasele de sânge, accelerând metabolismul ţesutului şi a tonusului hrănind pielea piciorelor obosite. Frunzele de mesteacăn şi castan uşureată durerea şi greutatea la nivelul membrelor inferioare, reduce inflamaţia, dezinfectează şi tratează pereţii vaselor de sânge, dându-le elasticitate.

Troxerutinul reduce umflăturile picioarelor, micşorează inflamaţia, elimină fragilitatea capilară şi reduce senzaţia de durere.

Varicobooster flacon romaniaCum se foloseşte crema varicoasă Varicobooster

Pentru ca efectul să fie vizibil, crema varicoasă Varicobooster ar trebui să fie aplicată în mod regulat. Pentru tratamentul picioarelor cu o formă uşoară de varice, aceasta trebuie aplicată timp de două săptămâni şi jumătate.

În fiecare zi crema se aplică pe zonele afectate şi se masează uşor până la absorbţia totală. În funcţie de nivelul bolii, aceasta trebuie aplicată şi pe timp de zi şi pe timp de noapte, de până la de 3 ori.

După o perioadă de 10-15 zile, încep să se diminueze steluţele capilare, umflăturile dispar, pielea căpătând un aspect frumos şi hidratat.

Crema varicoasă Varicobooster este indicată nu numai pentru boala varicoasă ci şi pentru situaţia în care ai stat pe tocuri mai mult timp şi picioarele s-au umflat. Aplică peste noapte această cremă şi dimineaţa vei avea picioare odihnite.

Contraindicaţii Varicobooster

Producătorii spun că această cremă varicoasă Varicobooster a trecut toate testele de laborator, fiind certificată şi nu are contraindicaţii.

Eu personal recomand sa discutati cu un medic inainte de a folosi Varicobooster daca stadiul varicelor este unul foarte avansat, situatie in care sunt destul de reticient ca Varicobooster ar putea ajuta foarte mult.

Recomandări

Crema impotriva varicelor Varicobooster nu face miracole.

De aceea recomandabil ar fi să mergi la medic pentru un tratament prescris de medicul specialist şi eventual, daca aceasta spune ca este ok si ajuta, în paralel cu acela să foloseşti şi Varicobooster.

Add Comment