Samsung Galaxy S6 vs Replica

Samsung Galaxy S6 este succesorul lui Samsung Galaxy S5 si, desigur, vine de la aceeasi firma sud-coreana, Samsung Electronics, iar aparitia lui a fost dezvaluita pe 1 martie 2015, pe cand lansarea oficiala a fost facuta pe 10 aprilie a aceluiasi an. Desi pastreaza in general designul predecesorilor sai, acest model are parte de o carcasa din metal, astfel fiind satisfacute dorintele exprimate de fani atunci cand au fost lansate modele precedente. De asemenea aceasta are imbunatatiri in ceea ce priveste camera, chiar daca acesta fusese apreciata si la modelele inaintase, dar si in legatura cu scanner-ul pentru amprente, care lasa de dorit la Samsung Galaxy S5.

Diferente dintre original si replica

Chiar daca la prima vedere ai gasit un Samsung Galaxy S6 la un pret foarte bun s-ar putea sa te alegi doar cu o replica daca nu esti foarte atent. Asa ca nu comanda produse de pe site-uri despre care nu stii daca sunt sau nu de buna credinta si nici de la persoane pe care nu le cunosti, insa daca totusi crezi ca ai putea avea parte de o oferta buna incearca sa vezi personal produsul si astfel sa poti idendifica acele detalii care fac diferenta intre original si o replica.

In primul rand cutia in care vine replica are o alta culoare fata de cele pentru acest model, care e alba, iar pe spatele cutiei in care se afla replica veti gasi numarul unui model, care la o simpla cautare veti descoperi ca nu exista.

Samsung Galaxy S6

Daca veti pune telefonul pe o parte veti vedea ca gaura pentru lacasul nano-sim-ului este in partea de jos in cazul replicii, iar pentru original este in partea de sus. Iar in ce priveste blitzul, acesta este doar un punct galben cand este vorba de o replica, pe cand la original este acoperit cu o lentila. Tot pe spate veti gasi imprimat Galaxy S6 la un original, dar nu si la o replica.

Probleme frecvente cu replica

Ecranul apare pixelat cand vorbim de o replica, aceasta deschizandu-se si mai greu decat un adevarat Galaxy S6. In plus, la incercarea de a trece foarte rapid prin meniu, deschizand si inchizand ferestre veti descoperi ca se misca foarte greu si ramane in urma daca e vorba de o replica pentru ca aceasta nu e facuta sa fie foarte responsiva.

Nici la aplicatii nu sta mai bine o replica, pentru ca in cazul in care sunt deschise mai multe, aceasta va tinde sa se miste foarte incet sau chiar sa cedeze. Acelasi lucru se intampla si atunci cand e vorba de jocuri, mai ales de cele consumatoare de resurse.

Pareri si concluzii personale

Fiti atenti de la cine cumparati si nu va avantati sa luati ceva doar pentru ca are un pret bun, chiar daca vi se invoca o reducere, incearcati sa analizati produsul inainte de a-l achizitiona, pentru a vedea daca e real sau nu. Iar daca totusi stiti ca este o copie, nu o luati doar de dragul impresiei pentru ca in cazul unei defectiuni nu veti avea o garantie pe care sa va puteti baza.

Add Comment