VigRX Plus

VigRX PLUS este suplimentul meu preferat pentru marirea penisului, din doua motive simple: se bazeaza pe o reteta care a rezistat testul timpului din 2001 si, din experienta personala, stiu ca este EXTRAORDINAR de eficient.

VigRX Plus este produs de o companie celebra si foarte respectata – Leading Edge Health – a carei reteta originala VigRX a fost, mai bine de un deceniu, cel mai popular supliment masculin disponibil – pentru simplul fapt ca a functionat extrem de eficient. Reteta era binecunoscuta pentru faptul ca include un amestec puternic de ingrediente care sa sustina sanatatea masculina – care chiar promova erectii tari ca piatra.

Cu introducerea noului VigRX PLUS, producatorii au supraincarcat reteta originala. Au lasat toate ingredientele originale intacte, in cantitatile originale, si au adaugat chiar si mai multe ingrediente care sa puna sangele in miscare si sa mareasca testosteronul – aducand un produs cu un mix exceptional de ingrediente puternice.

vigrplusIngrediente VigRX Plus:

De fapt, VigRX Plus are, de departe, reteta cea mai cuprinzatoare de pe piata; cu 12 ingrediente pro-sexuale dovedite stiintific, care fac tot ceea ce ar trebui: o circulatie masiva de sange catre penis si cresterea nivelului de testosteron pentru a produce erectii tari ca piatra, lucru cu care foarte putine suplimente pot concura.

Insa, adaugarea unui nou ingredient in mod special, bioperina, este ceea ce face ca VigRX PLUS sa se afle cu un pas inainte.

Bioperina este un compus nou patentat care a fost creat clinic pentru a mari absorbtia (si, asadar, eficienta) formulei. In cele mai recente studii clinice, cercetatorii au mentionat ca “absorbtia nutrientilor a crescut dramatic cand a fost administrata bioperina” – de fapt, rezultatele clinice au demonstrat ca bioperina mareste absorbtia cu peste 60%.

Fara sa intram in prea multe detalii tehnice, adaugarea bioperinei inseamna ca organismul tau va putea sa foloseasca mult mai mult din formula – ceea ce ii multiplica puterea si eficienta.

In prezent, VigRX PLUS este singura pastila de marire a penisului care include acest “intensificator biodisponibil” – fiind unul dintre motivele pentru care acest produs ramane in fata competitiei.

vigrplus

Teste facute cu VigRX Plus:

De fapt, un test medical placebo dublu-orb recent (realizat independent de catre Vedic Life Sciences) a demonstrat ca efectele pozitive ale VigRX PLUS sunt comparabile cu medicamentul Sildenafil (substanta activa din Viagra) – insa, fara niciunul dintre efectele secundare negative.

Testul clinic de 12 saptamani ce a cuprins 75 de barbati cu varste intre 25 si 50 de ani (dintre care jumatate din ei au primit VigRX PLUS, cealalta jumatate placebo) a demonstrat ca cei care au primit suplimentul au observat imbunatatiri semnificative a functiei erectile, a dorintei sexuale si a satisfacerii sexuale.

Printre descoperiri, studiul a descoperit ca participantii care au primit VigRX Plus au observat:

  • O imbunatatire de 62.82 % a calitatii erectiei – o crestere masiva a procentajului care a produs erectii umflate si tari ca piatra.
  • O crestere de 71.43 % a satisfactiei sexuale si a actului in sine.
  • Efecte pozitive in ceea ce priveste sanatatea sexuala au devenit mai evidente pe parcursul tratamentului.
  • 90 % dintre participantii care au luat VigRX PLUS au declarat ca vor continua sa foloseasca suplimentul.

VigRX PLUS este chiar singurul supliment de marire care a fost testat medical – unul dintre motivele pentru care il recomand, in comparatie cu altele.

Poti sa afli mai multe despre aceste noi teste clinice pe site-ul web oficial al VigRX Plus.

vigrplusDar, desigur, daca doresti mai mult decat erectii umflate masiv, va trebui sa combini utilizarea VigRX Plus cu un program de exercitii pentru penis.

Daca vei cumpara o rezerva de VigRX Plus pentru patru luni sau mai mult, producatorul iti ofera un card de membru pe viata pentru programul lor de exercitii revolutionar – Erection Fitness.

Dupa cum te astepti de la una dintre companiile cele mai cunoscute pentru barbati, pentru programul lor de exercitii s-au facut foarte multe cercetari – oferind un regim intensiv de 120 de zile foarte concis si puternic pentru marire – fiind un supliment perfect pentru VigRX Plus.

Asadar, o rezerva de trei – patru luni de VigRX Plus reprezinta un mod sigur de a adauga cinci centimetri sau mai mult penisului in doar cateva luni; cu adaugarea unei garantii adevarate de 67 de zile, ai mai mult de castigat, decat de pierdut.

Cateva chestii de stiut despre VigRX Plus:

  • Singura pastila de marire a penisului care a fost testata clinic pe oameni.
  • Dovedit clinic ca imbunatateste calitatea erectiilor cu peste 60 %.
  • Amestec unic de absorbtie pentru o eficienta crescuta.
  • Combinata cu programul de exercitii Erection Fitness, va produce o crestere permanenta de cinci – sapte centimetri in doar doua – patru luni.
  • O garantie sigura de primire inapoi a banilor in 67 de zile.
  • O rata mare de satisfacere a clientilor – potrivit producatorilor, mai putin de 1 % dintre clienti cer returnarea banilor.

Nota informativa: informatiile sunt preluate de pe siteul lor oficial. Daca ei mint si eu va mint la randul meu 🙂

Pareri despre VigRX Plus:

As vrea sa va rog pe voi cei care ati folosit pana acum VigRX Plus sa scrieti cateva pareri SINCERE despre produs. Cat l-ati folosit, ce rezultate ati obtinut etc.

Add Comment