Macho Man – Marirea si Erectia Penisului. Scam?

Macho Man, la fel ca multe (chiar exagerat de multe) produse pentru marirea penisului a cu reclame peste tot in ultima perioada. Eu personal nu am nimic cu reclama, doar ca atunci cand vad ca se pune accent atat de agresiv pe promovarea unui produs, vreau sa ma asigur ca acel produs chiar merita. Nu de alta, dar stiu ca multi dintre voi sunteti … naivi, sa nu spun altfel 🙂

Citeste despre efectele secundare Macho Man.

Macho ManInainte de toate, cum v-am spus si prin alte articole care faceau referire la produse pentru marirea penisului, va reamintesc ca nu exista X centimetri in X saptamani. Acestea sunt strategii de marketing, si reclame mincinoase. Este imposibil sa-ti creasca penisul de ordinul centimetrilor in cateva saptamani. Ce naiba, nici florile nu cresc asa 🙂

Vezi ce a scris Vasule despre Macho Man.

Cum se poate mari penisul cu Macho Man?

Desi pe siteul oficial Macho Man nu este precizat nimic legat de acest aspect, marirea penisului cu acest spray are la baza 2 chestii:

  1. aplicarea sprayului regulat, conform instructiunilor de utilizare
  2. masarea penisului

machomanspray

Am ingrosat “masarea penisului” deoarece acesta ar fi unul dintre cele mai importante lucruri. Spray-ul in sine, nu contine decat niste chestii care conform celor spuse de producatorii Macho Man, ar accelera si imbunatati circulatia (vezi pe siteul lor mai multe explicatii).

Citeam intr-o zi un comentariu la un articol despre Macho Man, scris de catre o persoana care zicea ca activeaza in domeniul farmaceutic si afirma faptul ca toti cei care zic ca au observat cresteri, le-au observat datorita masajului, nicidecum datorita sprayului Macho Man. Nu pot confirma nici una dintre cele doua (eficienta masajului/sprayului Macho Man, sau competenta persoanei respective) insa pentru mine are logica ceea ce spunea.

Merita sa cumparam Macho Man?

In acest moment, sunt destul de rezervat. Macho Man este un produs destul de nou aparut la noi (astazi, este 26 Ianuarie) si inca nu prea avem acces la comentarii si pareri ale clientilor despre care stim sigur ca au incercat si au facut-o corespunzator.

Daca aveti bani disponibili pentru un test, dati-i bice si reveniti cu niste pareri despre Macho Man.

Add Comment