Arthrelix Functioneaza?

Citeam zilele trecute niste informatii despre Arhtrelix, care este ceva tratament pentru artroza si dureri articulare. Am vazut ca s-a facut tam-tam mare pe tema acestui supliment si s-au postat articole chiar si in ziarul Libertatea.

Eu am gasit Arthrelix aici cu 99 de lei flaconul.

ArthrelixTot acolo pe siteul lor oficial am gasit si niste pareri despre Arthrelix scrise de catre persoane care au la prima vedere pare ca au folosit Arthrelix, insa in partea de jos a siteului se gaseste urmatorul text:

Fotografiile marturiilor prezentate in acest website au titlu informativ. Fotografiile nu apartin neaparat clientilor nostri.

Acum, n-ar fi asta o problema foarte mare deoarece si eu daca as folosi Arthrelix si le-as trimite un testimonial, nu mi-ar place sa-mi fie afisate fotografiile mele persoanale. Sper doar ca testimonialele respective sa fie adevarate 🙂

Ce ingrediente contine Arthrelix?

N-am gasit concret care sunt ingredientele din Arthrelix, insa am aflat de pe siteul lor ca produsul in sine s-ar baza pe ceva proteina din melc, care in timp ar reface cartilajele afectate. Suna foarte bine, dar din pacate lipsesc informatiile alea oficiale si medicale care m-ar putea determina sa am incredere in Arthrelix.

Ar fi foarte util daca pe siteul lor ar posta si prospectul produsului in format pdf sau ceva.

Pareri despre Arthrelix:

Ma adresez in mod special celor care au folosit Arthrelix.

As dori sa stiu daca Arthrelix functioneaza intradevar si cat timp trebuie facut tratamentul pentru ca rezultatele sa fie vizibile si de ce nu, permanente daca se poate 🙂

Add Comment