Hondrocream – o crema pentru dureri articulare

Crema Hondrocream se prezinta a fi o descoperire inovatoare a oamenilor de știință, pentru tratarea și prevenirea diferitelor patologii ale sistemului musculo-scheletic.

Permiteti-mi sa rad putin datorita modului in care apar “descoperiri inovatoare” din ce in ce mai des, atunci cand vine vorba despre produse vandute pe internet si diferite afectiuni 🙂

Vezi în farmacie cât costă Hondrocream (pentru 1 luna)

Nu, nu insinuez nimic deocamdata, haideti sa vedem cateva informatii despre Hondrocream, ce efecte este posibil sa aiba aceasta crema si cum comerciantii, o prezinta in asa fel incat sa lase de inteles niste lucruri de care oamenii aflati la suferinta chiar ar avea nevoie, dar de fapt ….

Ingredientele cremei Hondocream

Conform producatorilor Hondrocream, toate componentele acestei creme reprezintă o activitate pe principiul sinergiei, cu eficiență ridicată dovedită clinic, confirmat de numeroasele comentarii pozitive despre crema Hondrocream.

banner-hondocream

Principalele ingrediente din Hondrocream

 • Ulei de eucalipt- având puternice proprietăţi naturale antiseptice, antiinflamatoare şi cu efect cicatrizant.
 • Ulei de mentă– împrospătează şi răcoreşte pielea, relaxează muşchii şi stimulează tonusul vaselor de sânge.
 • Mentol – împrospătează şi răcoreşte, calmează durerile musculare şi articulare, activează circulaţia sângelui, îmbunătăţeşte absorbţia substanţelor nutritive în zonele cu probleme.
 • Castanul – îmbunătăţeşte sistemul imunitar, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi tonifică muşchii. Reprezintă un mijloc eficient de distrugere şi prevenire a bolilor articulaţiilor.
 • Extract de piper roşu – contribuie la încălzirea ţesuturilor şi ameliorează spasmele musculare.
 • Camforul şi terebentina– încălzeşte zona afectată a corpului, reducând durerile.

Update:

Am gasiti aici aceasta poza si mi-am permis sa o “fur”. Acestea par sa fie ingredientele cremei Hondrocream, lista completa. Daca

hondrocream

Conform producatorilor, ingredientele cremei Hondrocream sunt naturale şi foarte eficiente pentru pacientii de toate vârstele, chiar şi pentru tratarea afectiunilor serioase.

Important: producatorii afirma faptul ca ingredientele Hondrocream sunt naturale INSA este o mica portita aici. Eu cred ca lista pe care o vedeti mai sus (pe care eu am luat-o de pe siteul oficial Hondrocream) nu este completa, deoarece am mai citit si eu prospecte si liste de ingrediente ale diferitor creme.

Portita despre care va spuneam eu este ca nu imi pot da seama daca ingredientele naturale din Hondrocream la care se refera ei sunt doar cele de mai sus, sau daca toate ingredientele sunt naturale.

Foarte similara cu Hondrocream (ca efecte promise ma refer) este crema Arthrelix si crema Ostoeren

Beneficiile Hondocream. Cum ajuta Hondrocream?

Dupa spusele producătorului, Hondocream este certificată clinic, şi are o gamă largă de acţiuni terapeutice. Ai avantajul de a folosi o singură cremă pentru mai multe boli osteo-articulare, inclusiv boli ale cartilajului articular sever şi boli ale aparatului locomotor, ceea ce îl face un instrument indispensabil în cabinetul de medicină de specialitate.

Medicamentele tradiţionale au o lungă listă de efecte secundare, contraindicaţii şi reacţii alergice, ceea ce nu este cazul acestei Hondocream. Aceste medicamente dau dependenţă şi de multe ori au efecte secundare şi contraindicaţii. Utilizarea pe termen lung a acestor medicamente, conduc la dezvoltarea de alergii, boli gastro-intestinale şi ulceraţii, anemii, modificări ale globulelor roşii, boli de rinichi şi exacerbarea astmului.

Producătorii spun că această cremă Hondocream nu are contraindicaţii, se poate folosi tot timpul, nu creează dependenţă. Crema se aplică la nivelul articulaţiilor iar componentele sale acţionează instantaneu, ocolind tractul gastro-intestinal. Daca vreti, aici puteti citi cateva pareri mai succinte despre Hondrocream

hondrocream

Principalele avantaje aduse de Hondrocream

Cum orice producator isi lauda marfa in cel mai tentant mod cu putinta, nici Hondrocream nu se lasa mai prejos. Pe siteul oficial al cremei, am gasit efectele prezentate astfel:

 • eficienţă ridicată
 • spectru larg de activitate
 • absenta contraindicaţiilor şi a efectelor secundare
 • reduce durerile instantaneu
 • 100% compoziţie naturală.
Crema de durere de spate Hondocream, are următoarele capacităţi:
 • elimină durerile de intensitate variabilă, care reprezintă un simptom caracteristic al patologiilor articulaţiilor;
 • activează regenerarea ţesuturilor din organism, accelerând recuperarea cartilajul afectat;
 • îmbunătăţeşte vizibil mobilitatea ce a fost pierdută;
 • ameliorează inflamaţiile;
 • redă tonusul muscular.

hondrocreamAceastă cremă Hondocream este destinată în special terapeuţilor neurologi, vertebrologi, fiind aplicată cu succes în medicina sportivă. Se poate utiliza şi în cazul bolilor cronice, pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii, mai ales dacă eşti sportiv.

Specialiştii spun că aceştia vor observa o îmbunătăţire semnificativă, o stare de sănătate mai bună, reducerea disconfortului sau a durerii la nivelul articulaţiilor şi a muşchilor. Medicii susţin că au remarcat faptul că utilizarea cremei, în multe cazuri este preferată în detrimentul unei medicaţii antiinflamatoare, scumpe.

Nota: Observati cuvintele „specialisti” si „medici”. Nu le-am scos eu de la mine ci le-am luat exact cum sunt folosite pe siteul oficial Hondrocream pentru a adauga o chestie importanta aici, de care ar trebui sa tineti cont.

Nicaieri nu este specificat cine sunt acei medici si acei specialisti care au facut afirmatiile respective despre Hondrocream. Sa ne intelegem mai bine: daca eu as fi un medic specialist in neurologie sa spunem si mi-as da cu parerea public despre un medicament anume, parerea respectiva ar fi insotita de numele si prenumele meu, eventual de institutia in care as fi lucrat.

Atunci cand un pacient ar fi citit parerea mea, el ar fi cautat mai multe informatii despre mine sa vada daca intradevar sunt un medic specialist sau sunt vreun terchea-berchea care isi da cu parerea pe interneț 🙂

La modul general mijloacele de recuperare includ:
 • tratamentul bolilor asociate cu coloana vertebrală (osteocandroză, hernie).
 • are efect analgezic pentru durerile articulare şi durerile cronice de spate.
 • elimină rigiditatea articulaţiilor datorită accelerării procesului de regenerare a cartilajelor.

Experţii recomandă un tratament complet care va îmbunătăţi în mod semnificativ sănătatea, în multe cazuri chiar pentru a scăpa de anomaliile existente la nivelul sistemului musculo-scheletice.

Eu personal va recomand ca inainte de a va gandi sa folositi Hondrocream, sa mergeti la un medic si sa discutati cu el problema care va apasa. Aduceti in discutie si Hondrocream (eventual prezentati-le siteul oficial sa poata citi niste cate ceva despre Hondrocream in caz ca nu a auzit de aceasta crema).

Modul de utilizare

Se aplică o cantitate mică de Hondocream pe pielea spălată în prealabil, şi se masează până la absorbţia completă. Se lasă să acţioneze, fără a spăla locul respectiv, timp de 20-30 minute. Aceasta se aplică de 2-3 ori pe zi.

Mai multe informatii despre utilizarea cremei Hondrocream ar fi indicat sa cereti in momentul in care faceti comanda.

Contraindicaţii

Pe siteul lor este specificat faptul ca nu s-au descoperit reacţii adverse sau alte contraindicaţii ale Hondocream, putând fi folosită de oricine, chiar dacă prezintă concomitent şi alte boli cronice.

Nu vreau sa ii contrazic fara vreo baza de informatii concrete, insa recomandarea mea sa discutati cu medicul ortoped ramane valabila. Va poate scuti de multe batai de cap si bani pierduti 🙂

Add Comment