Motion Free, de încredere în tratarea durerilor articulare?

Pe Internet au început să apară tot felul de produse miraculoase, care pretind că vă pot scăpa de toate durerile cunoscute și necunoscute. Motion Free, o loțiune pentru corp, se înscrie în această categorie. Acest produs ar putea trata afecțiuni  precum artroza și osteocondroza. Nu numai că face asta, dar și încetinește procesul de degenerare a țesutului cartilaginos, în același timp și contribuind la repararea cartilajului articular.

Vezi pretul Motion Free in farmacie

Pentru cei a căror viață e uneori insuportabilă din cauza durerilor articulare și a celor apărute la nivelul coloanei vertebrale, produsul Motion Free ar părea o ultimă salvare. Cum ar fi ca un singur produs să facă toate acestea, fără a mai fi nevoie să vă duceți la farmacie, să vă luați o sumedenie de produse, fiecare cu modul său unic de întrebuințare? Sună prea frumos ca să fie adevărat?  Poate așa și este!

Despre Motion Free

Motion Free este un produs relativ nou pe piața din România. Se adresează mai multor tipuri de public, de la persoane cu dureri de spate, până la persoane cu dureri articulare, sau de genunchi. Pe site există chiar și o recomandare din partea unui medic specialist, dr. Andrei Ciubotariu, care spune că: „Eu însumi îl folosesc pentru a trata osteocondroza. Îmi place foarte mult efectul său rapid și de lungă durată. Dacă îl folosești cu regularitate, poți uita pentru totdeauna de problemele de spate!”.

Motion FreeDacă căutați pe Internet, nu veți găsi prea multe informații despre acest medic, dar părerea lui aduce un plus de credibilitate gelului. Se mai menționează pe site că produsul este certificat și îndeplinește toate cerințele standard, dar nu se menționează în ce ar consta acestea.

În secțiunea dedicată mărturiilor clienților apar trei mărturii, cea a unei persoane active din punct de vedere fizic (antrenoare de fitness de 32 de ani), a unei persoane care stă toată ziua în picioare (vânzătoare de 35 de ani) și a unui pensionar de 56 de ani. Prin aceste mărturii s-ar arăta că produsul este adresat mai multor tipuri de oameni, cu ocupații și vieți diferite, unii cu mult timp liber, iar alții mereu pe fugă.

Vezi ce a scris Maria (55 ani) despre MOTION FREE

Totusi, atentie mare deoarce testimonialele respective in care Motion Free este atat de ridicat in slavi sunt publicate pe siteul pe care produsul se vinde, deci exista sanse foarte, dar foarte mari ca ele sa fie alese. Mai exact, ce incerc eu sa spun, este ca ma indoiesc de faptul ca cei de la Motion Free ar publica un comentariu negativ pe siteul lor daca acesta ar aparea la un moment dat.

Foto: http://alecia.ro/motion-free-trateaza-durerile-articulare/

Ingrediente și mod de acțiune

Despre ingredientele Motion Free nu se spune prea mult, doar că gelul ar fi făcut în totalitate din componente active, 100% naturale (pe bază de plante) și că nu ar avea efecte adverse. Această lipsă de transparență în arătarea ingredientelor din care este compus gelul, ar cam trebui să vă pună pe gând. Se arată indirect că produsul se adresează unor persoane ceva mai credule, care nu pun preț neapărat pe detalii tehnice, ci mai mult pe promisiuni. Pe promisiunea unei vieți mai bune, fără durere. Dar cu ce preț? Numai medicul specialist vă poate recomanda medicamentația necesară pentru aceste cazuri.

Modul în care acționează produsul lasă iar loc de discuții. Acesta ar trebui să elimine spasmele musculare și inflamația. Și nu numai că face asta, dar își confirmă eficacitatea și în tratarea osteocondrozei și artrozei (care nu se tratează așa de repede, fiind boli destul de încăpățânate). Acționează la nivelul țesutului cartilaginos, oprind procesul de degenerare. Produsul ar putea, în cel mai bun caz să elimine durerea, să reducă inflamațiile și umflăturile. A se nota că asta nu ajută la tratarea bolii, ci doar la minimizarea unor efecte. Pe site se menționează că efectele ar trebui să apară încă de la prima utilizare (greu de crezut). În rest, nu se menționează în cât timp produsul își face vizibie efectele pe deplin.

Motion Free se aplică pe pielea uscată și se masează până ce este absorbit complet în piele. Se folosește de 2-3 ori pe zi. Se recomandă a nu vă spăla cu apă timp de o oră după aplicare.

Recomandări

Nu se menționează că ar avea efecte adverse, pentru că ingredientele ar fi 100% naturale. Cu toate acestea, vă recomandăm să vă consultați cu un medic înainte de a folosi produsul.

Recomandarea catre medic vine din urmatorul motiv: este posibil, ca uneori sa simtiti dureri articulare din anumite cauze care indica o afectiune ce necesita un alt tip de tratament. In acest caz, Motion Free ar putea calma durerile pe moment, timp in care afectiunea s-ar agrava, iar tratamentul ei, care initial ar fi fost unul foarte simplu, s-ar putea complica.

Efecte: cum ajuta Motion Free?

Motion Free ar trebui să vă trateze de boli ca artroza  sau osteocondroza, prin alinarea durerii, declanșarea procesului de regenerare a cartilagiilor, eliminarea tonusului muscular ridicat, a umflăturilor și a inflamațiilor. Cu toate că gelul promite marea cu sarea, mulți medici au căzut de comun acord că artroza nu este o boală care se poate vindecă, ci care doar se ameliorează. Nu numai că trebuie folosite o sumedenie de medicamente și geluri pentru a putea preîntâmpina eventualele complicații, ci trebuie să aveți permanent și o grijă deosebită. Nu trebuie să puneți prea multe kg și trebuie să aveți grijă la frig și la umezeală. În cazul osteocondrozei, pe lângă tratamentul medicamentos se mai recomandă și gimnastica medicală, masajul. O simplă cremă nu are cum să facă minuni peste noapte.

Citeste mai multe despre cum functioneaza Motion Free.

Concluzii si pareri despre Motion Free

Cel mai avizat în recomandarea unor tratamente pentru tratarea acestor tipuri de probleme este medicul specialist. Înțelegem că gelul Motion Free v-ar putea garanta o viață fără durere, dar trebuie să aveți mare grijă, pentru că s-ar putea întâmpla fix opusul, starea dumneavoastră să se înrăutățească.

Cu cei 160 de lei pe care îi dați pentru gel, cu siguranță că v-ați putea permite o vizită la medicul specialist, care vă va putea recomanda soluții realiste, cu efect de durată. Eventual, intrebati-l despre Motion Free, daca este acesta o solutie pentru problema voastra.

Add Comment